Er en Ethereum-sesong i ferd med å dominere markedet?

Er en Ethereum-sesong i ferd med å dominere markedet?

Bitcoin har vært i søkelyset med god grunn. Den daglige prisutbruddet har spenningsmarkedet, og nylig testet den ledende kryptovalutaen tidligere motstand og slo en ny heltid på $ 41.000. Ved siden av Bitcoin er den nest mest verdsatte kryptovalutaen etter markedsverdi, som er klar for en bullish eksplosjon de neste ukene. Ethereums ETH som BTC, har vært klar for en Bitcoin Profit prisutbrudd siden i fjor. På den tiden var grunnleggende analytikere mest suggestive for det bullish løp, og nå gjentar analytikere at ETH allerede er godt posisjonert til å skyte i været til månen.

Ved pressetid handles Ethereum til $ 1088, over en nedgang på 2% fra rekordhøye $ 1300. Ethereum har møtt flere avslag i $ 1300-sonen ettersom salgspresset intensiveres. Salgspresset fra i går sendte BTC og ETH til en korreksjon nedover, men oksene var raske til å taste inn og absorbere salgspresset.

Er en Ethereum-sesong i ferd med å dominere markedet?

Begge eiendelene fortsatte senere med å gjenvinne nye høyder, og for Ethereum, å få nok fart til å øke forbi motstandsnivået på $ 1300, kunne sende det til nye høyder på $ 2000, per analytikeres spådommer. På kort sikt kan Ethereum-okser måtte bekjempe salgspresset til breakout er oppnådd og opprettholdt. Når den er vellykket, hevder denne handelsmannen at prisene kan slå $ 2000 og gå enda høyere. Han forklarer dette via Twitter og sier;

“Eth på en makro tidsramme er mega bull bull bull imo.

monster utvidet w3 sannsynligvis i gang, med hvert bein oppover igjen.

det er ingen tvil om at det handler til enhver tid høyt i år, sannsynligvis mye raskere enn jeg har vist det.

Ethereum-futures har også fascinert analytikere, spesielt med den økende investeringsinteressen for ETH-futures som ble reflektert i mottakelsen fra debuten på Toronto Stock Exchange. DeFi kommer også stort med mange potensielle bullish overtakelser, og som i fjor vil ETH med stor sannsynlighet dra enda høyere nytte av DeFis økende verdi. Bitcoin-investor og Youtube-innholdsskaper, Lark Davis, bemerket dette tidligere og la til at ETH hadde potensial til å treffe en minimumspris på $ 10.000.