CME Bitcoin-alternativvolum øker 300% på grunn av investorsatsninger på mulig Bitcoin-rally Tradere satser på sannsynligheten for at BItcoin vil øke, og har pumpet opsjoner på CME.

Bitcoin Options-markedet på Chicago Mercantile Exchange (CME) så en spennende økning på onsdag. Handlere og investorer gjorde bullish spill, og forårsaket en heidundrende 300% økning i børsens aktivitet.

Informasjon fra kryptodatatjeneste, Skew, viste at investorer handlet kjøpsopsjoner til en verdi av $ 48 millioner på onsdag. Ifølge Skew er dette det største daglige volumet CME har sett siden 28. juli.

I en nylig tweet avslørte Skew at handelsmenn tok streikepriser på $ 14 000 og $ 16 000 for å utløpe i desember 2020. Flere handelsmenn tok også $ 18 000 og $ 20 000 streikepriser for å utløpe i mars 2021. Når vi snakket med CoinDesk, utbytter derivater Alpha5s grunnlegger, Vishal Shah, at bevegelsen kunne være ganske bullish. Shah, som også er opsjonshandler, sa at handelsmenn kanskje ikke selger spread fordi dagens klima har lav volatilitet.

Generelt sett er et alternativ en derivatkontrakt som handelsmenn ofte bruker for å beskytte seg mot uventede prisbevegelser, eller rett og slett mot generell usikkerhet i markedet. Handlere bruker kjøpsopsjoner, som tillater dem å selge eller kjøpe en eiendel til en fast pris, før eller på en bestemt angitt dato.

Skews data ser ut til å vise at handelsmenn forventer at Bitcoin vil pumpe en gang snart. Prisene kan gå så høyt som $ 16 000, men kan ikke passere det nivået før desember slutter.