Bitcoin-palkkiot nousevat taivaalle, jotkut tapahtumat vievät päiviä, helpotus mahdollista ensi viikolla

Bitcoin (BTC) on kokenut melko joukon toisiinsa liittyviä ongelmia, kun hashrate on laskenut, ruuhkaisen verkon maksut ovat nousseet, ja käyttäjät väittävät odottavansa päiviä tapahtumiensa vahvistamiseksi – joista osa saattaa olla kaivostyöläiset voivat pudottaa ne.

Jotkut helpotukset saattavat kuitenkin tulla ensi viikolla

Ja tämä tapahtuu aikana, jolloin BTC nousi 27% kuukaudessa, melkein lyöen 14000 dollaria ennen kuin se korjasi jälleen alemman tason (13 530 USD tänään 16:17 UTC). Samaan aikaan selvästi ruuhkaisen verkon myötä transaktiomaksu nousee.

Keskimääräinen Bitcoin-transaktiomaksu 28. lokakuuta oli 11,67 USD / BitInfoCharts.com. Se nousi erityisen voimakkaasti 19. lokakuuta alkaen ja nousi sen jälkeen valtavaan 505,5 prosenttiin. Seitsemän päivän liukuva keskiarvo osoittaa lähes 210 prosentin nousun näiden kahden päivämäärän välillä 6,75 dollariin.

Vastaavasti mediaanitransaktiopalkkio 28. lokakuuta oli 6,88 dollaria, mikä on valtava nousu 17. lokakuuta laskusta, kun lähes 0,6 dollaria kirjattiin. Seitsemän päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo osoittaa 223 prosentin nousun kymmenessä päivässä 3,8 dollariin, joka kirjattiin 28. lokakuuta.

Mediaanimaksumaksu, USD, 7 päivän yksinkertainen liukuva keskiarvo

“Palkkioiden pitäisi laskea, kun vaikeudet sopeutuvat ensi viikon alussa, koska lohkoja louhitaan useammin”, sanoi Bitcoin-kehittäjä Matt Odell, vaikka “emme tiedä kuinka paljon maksuja laskee, jos maksutapahtumat selvittyvät kokonaan ja kuinka kauan se kestää jos he tekevät. ” Per kaivos- allas BTC.com , vaikeus odotetaan laskevan lähes 10% enemmän kuin neljä päivää, kuten BTC lohko aika ylittänyt 14 minuuttia, kun maalin keskimääräinen lohkon aika on 10 minuuttia.

Ihmiset ovat kommentoineet sosiaalisen median sivustoissa, että heidän tapahtumiaan ei ole vahvistettu tuntikausia tai päiviä. Toiset huomauttivat kuitenkin, että korkeammilla maksuilla toteutetut liiketoimet vahvistetaan nopeammin, koska ne ovat kannattavampia kaivostyöläisille.

Jameson Lopp, salausturva- asiantuntijan Casa johtaja , kommentoi , että hashraten tai Bitcoin-verkon laskentatehon viimeaikainen lasku johti tiettyjen Bitcoin-solmujen saavuttamaan täyden kapasiteettinsa, joten ne käyttäjät, jotka ovat lähettäneet alhaisimpia palkkiotapahtumia, saattavat ei näe heidän välittyvän.

Hashrate laski lähes 38% sen korkeimmasta pisteestä 157,65 EH / s, jonka se saavutti 17. lokakuuta, 97,95 EH / s: iin kymmenen päivää myöhemmin. Se nousi kuitenkin 7% viimeisten 24 tunnin aikana. Lopp totesi aiemmin, että pudotus johtuu oletettavasti kiinalaisten kaivostyöläisten siirtämistä laitteista kuivakaudeksi.